Carpaccio med kronärtskocka och parmesan

Carpaccio med kronärtskocka och parmesan
Carpaccio med kronärtskocka och parmesan pinit

Carpaccio med kronärtskocka och parmesan

Svårighet: Intermediate Tillagningstid 15 min Total Tid 15 mins Serveringar: 4

Beskrivning

En klassisk italiensk förrätt som görs på fina råvaror - tunt skivad oxfilé som toppas med citronmarinerade kronärtskockor och god parmesan.

Ingredients

Gör så här

  1. Blanda kronärtskockorna med citronskal, citronsaft och olivolja.

  2. Banka oxfilé tunt med en stekpanna mellan två plastark, t ex plastfolie eller en spritspåse. Den skall bli två till tre millimeter tunn.

  3. Lägg ut carpaccion på en tallrik, toppa med kronärtskockor, ruccola, schalottenlöken, hyvlad parmesanost, ringla över oljan från skålen och krydda med salt och peppar.

Keywords: Carpaccio, kronärtskocka, parmesan, KullaGourmet
File under

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *