Carpaccio på oxfilé med parmesan och kapris

Carpaccio på oxfilé med parmesan och kapris
Lövtunn carpaccio serveras mede parmeesanost och kapris - en perfekt förrätt att bjuda gästerna på! Receptet är från tv-programmet Halv åtta hos mig, och recepten där är komponerade av amatörkockar. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet. pinit

Carpaccio på oxfilé med parmesan och kapris

Svårighet: Beginner Tillagningstid 25 min Total Tid 25 mins Serveringar: 4 bästa säsongen: Suitable throughout the year

Beskrivning

Lövtunn carpaccio serveras mede parmeesanost och kapris - en perfekt förrätt att bjuda gästerna på!

Receptet är från tv-programmet Halv åtta hos mig, och recepten där är komponerade av amatörkockar.

Carpaccio på oxfilé med parmesan och kapris

Gör så här

  1. Carpaccio

    Skiva oxfilén tunt och lägg ut på 4 tallrikar. Riv osten.

  2. Vid servering

    Toppa oxfiléskivorna med övriga ingredienser.

Keywords: Carpaccio; oxfilé; parmesan; kapris; KullaGourmet
File under

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *