Gratinerade musslor med parmesan, persilja och vitlök

Gratinerade musslor med parmesan, persilja och vitlök
Gratinerade musslor med parmesan, persilja och vitlök pinit

Gratinerade musslor med parmesan, persilja och vitlök

Svårighet: Beginner Tillagningstid 30 min Total Tid 30 mins Serveringar: 20 bästa säsongen: Suitable throughout the year

Beskrivning

Dessa parmesangratinerade musslor kan vara en härlig förrätt, eller en rätt till en fin buffé.

Ingredients

Gör så här

  1. Blanda ost med schalottenlök, vitlök, persilja, ströbröd, svartpeppar och olivolja. Fördela blandningen över varje mussla.

  2. Gratinera i ugn 225 grader tills parmesanosten smält, ca 10 minuter.

  3. Tag ut musslorna och låt dem svalna i några minuter. Servera som förrätt, drinktilltugg eller snacks.

Keywords: Gratinerade, musslor, parmesan, persilja, vitlök, Kullagourmet
File under

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *