Parmesangratinerade pilgrimsmusslor

Parmesangratinerade pilgrimsmusslor
Parmesangratinerade pilgrimsmusslor pinit

Parmesangratinerade pilgrimsmusslor

Svårighet: Beginner Tillagningstid 60 min Total Tid 1 hr Serveringar: 4 bästa säsongen: Suitable throughout the year

Beskrivning

Underbara mjuka pilgrimsmusslor med en krispig yta av parmesan.

Ingredients

Gör så här

  1. Smörkoka purjolöken och smaksätt den salt och peppar.

  2. Koka upp piggvarsfonden med champagnen.

  3. Häll i grädde och smaka av med salt och peppar.

  4. Vänd ner den vispade grädden på slutet.

  5. Lägg 3 klickar av purjolöken på varje tallrik (se till att de är ugnsfasta).

  6. Lägg på musslorna på klickarna.

  7. Häll varm sås över.

  8. Strö den rivna parmesanen över pilgrimsmusslorna.

  9. Gratinera hårt.
    Smaklig måltid!

Keywords: Parmesangratinerade, pilgrimsmusslor, KullaGourmet
File under

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *