Parmesankola

Parmesankola
Parmesankola pinit

Parmesankola

Svårighet: Beginner Tillagningstid 30 min Total Tid 30 mins Serveringar: 4 bästa säsongen: Suitable throughout the year

Beskrivning

En smarrig kola med en lite överraskande ingrediens: parmesanost. Parmesanostens sälta gifter sig perfekt med den söta kolan och detta blir en riktig dundersuccé.

Ingredients

Gör så här

  1. Skär parmesanosten i små kuber.

  2. Blanda alla ingredienser förutom parmesanosten i en kastrull. Låt det först smälta för att sen koka upp och låta småkoka 5-7 minuter. Ju längre det kokar, desto hårdare kola. Gör kulprov för att kontrollera kolans konsistens.

  3. Grovhacka nötterna.

  4. Strö ut parmesanosten tätt på ett bakplåtspapper och häll över kolan, strössla över nötterna. Låt stelna. Skär / bryt i bitar.

Keywords: parmesankola, KullaGourmet, Parmigiano Reggiano
File under

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *