Smörstekt abborrefilé med primörer, oliver Taggiasche

Smörstekt abborrefilé med primörer, oliver Taggiasche
Smörstekt abborrefilé med primörer, oliver Taggiasche pinit

Smörstekt abborrefilé med primörer, oliver Taggiasche

Svårighet: Beginner Tillagningstid 30 min Total Tid 30 mins Serveringar: 4 bästa säsongen: Suitable throughout the year

Beskrivning

En utsökt smörstekt filé på abborre som serveras med härliga primörer och parmesanost från KullaGourmet.

Ingredients

Gör så här

  1. Förbered alla pimörer.

  2. Koka dem i saltat vatten al dente.

  3. Mjöla och smörstek aborrefiléerna, lyft och håll varmt.

  4. Stek primörerna, tillsätt kalvbuljongen. Reducera till bra konsistens.

  5. Avsluta med parmesan, oliver, salt och peppar.

  6. Servera med nykokt färskpotatis.

     

     

Keywords: Smörstekt, abborrefilé, primörer, oliver, Taggiasche, parmesan, KullaGourmet

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *