Sparris med pistagenötter och parmesan

Sparris med pistagenötter och parmesan
Sparris med pistagenötter och parmesan pinit

Sparris med pistagenötter och parmesan

Svårighet: Beginner Tillagningstid 20 min Total Tid 20 mins Serveringar: 4 bästa säsongen: Spring

Beskrivning

En enkel förrätt som smakar underbart vårigt. Räcker till cirka 24 sparrisar

Ingredients

Garnering

Gör så här

  1. Ansa sparrisen och koka den i ett par minuter i buljongen, häll av.

  2. Smält smält smöret, tillsätt limeskalet och saften. Smaka av med flingsalt och chiliflakes. Häll smöret över sparrisarna och garnera med grovhackade pistaschnötter och parmesanflisor med parmesan från KullaGourmet.

Keywords: Sparris, pistagenötter, parmesan, KullaGourmet

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *